reborn, revive, return, refresh.....

assalamualaikum, lame aku tak menulis, memandangkan orang kat keliling aku masing2 berminat nak bercouple and berdating ngan arena blog ni. aku rasa macam nak stat menulis balik. lamkasorous akan hidup kembali. kepada blogger2 baru a.k.a member2 klas ak, selamat berblogging ye. jangan segan silu tuk menulis, luah kan je pe yang terpendam dan yang terbuku kat hati korang tu, agak2 kalau korang nak aku baca blog korang, follow2 la blog aku yang tak seberapa ni gak.....

4 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

welcome back ! hahaha

bOb_fAiZ said...

steady abg bote hahahaha....

alyyani said...

lama tul hibernate lamkasorous's blog ni.

lamkasorous said...

biha: it is gud to be back in blog's arena....

bob: kejor yope kejor!!

nayville: memang lame pun, seb bek la tak shut down terus...

me, myself & i

jangan nak berlagak pandai kalo pandai
jangan nak tunjuk bodoh kalo bodoh